Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Prens Charles daha çok bekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere ziyaretinde gazetecilerle yaptığı sohbette; Kraliçe 2. Elizabeth ile olan görüşmeye dair izlenimlerini şöyle paylaşmış:
"92 yaşında olmakla birlikte dehşet derecede bir hafızası var. Hafızası o yaşa göre son derece iyi. Abdullah Bey'in cumhurbaşkanı, benim başbakan olduğum dönemde, biliyorsunuz Türkiye'yi ziyaret etmişti. O ziyaretini, o vesileyle yaptığımız görüşmeyi tüm ayrıntılarıyla hatırlıyor. Ayrıca yaptığım bu ziyaretteki temaslarım hakkında da tafsilatlı biçimde bilgi sahibi olduğunu gördüm. Konulara çok hakim olduğunu, her şeyi dingin biçimde anlattığını müşahede ettim." Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belirttiği gibi, Kraliçe 2. Elizabeth'in hafızası çok iyiyse 70 yaşındaki Galler Prensi Charles tahta çıkmak için daha çok bekler! Allah uzun ömürler versin, Elizabeth eski toprak, çok dinç.
21 Nisan 1926'da doğan 2. Elizabeth, Josef Stalin'in 1953'te ölmesinden bir yıl önce tahta çıkmıştı.
2015'te büyükannesi Kraliçe Victoria'nın en uzun süre tahtta kalma rekorunu kıran 2. Elizabeth, 66 yıldır tahtta ve görevi ne zaman bırakacağı bilinmiyor.
Prens Charles da ne çekti be... Prens dediğin genç olur! Charles 70 yaşında kral olmayı bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA