Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerbahçe için büyük şans

Atletico Madrid, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olunca, Fenerbahçe üç yerine, iki ön eleme oynayacak ve yeni format gereği beş büyük ligin güçlü takımlarıyla karşılaşmayacak. Hatta Fenerbahçe'nin düşük bir ihtimal de olsa seri başı olma şansı var. Bir önceki eleme turunda PAOK ve Sturm Graz tur atlarsa ve Standard Liege, Belçika'da ligi ikinci sırada tamamlarsa; Fenerbahçe üçüncü ön eleme turunda seri başı olabilir.
Fenerbahçe, ikinci turda Spartak Moskova, Sturm Graz, Slavia Prag ve Standard Liege'den biriyle eşleşebilir.
Üçüncü ön elemede seri başı olması kesin takımlar ise Benfica ve Dinamo Kiev.
Basel ile Ajax turu geçerse, onlar da seri başı olacak ve Fenerbahçe bu dört takımdan biriyle eşleşecek. Özetle Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmesi için önünde büyük bir fırsat var. Başkanlık seçiminin 3 Haziran'da yapılması büyük dezavantaj!
Keşke seçim daha önce yapılsaydı.
Bence başkan adayları sanki seçimi kazanmış gibi transfer çalışmalarına başlamalı, Aykut Kocaman ile devam edip etmeme kararını da hemen vermeliler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA