Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yaşlı olması kural mı?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Süper Lig 2018-2019 sezonuna 'Lefter Küçükandonyadis Sezonu' adını vereceği konuşuluyor.
Federasyonun, bu kararını önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Sosyal medyada ise logo olarak bu görsel dolaşıyor. Bu logo, resmi değil; başka bir fotoğraf da kullanabilirler.
Bir önerim olacak:
Lefter'in futbolculuk döneminden genç ya da orta yaşlı bir görselini kullanalım. Lefter'in hafızalara kazınan popüler bir görüntüsü de olabilir.
Süleyman Seba, İlhan Cavcav, Turgay Şeren sezonlarında bu değerli isimlerin yaşlı halleri görsel olarak kullanılmıştı. Futbol kitaplarında Maradona'nın şu anki şişman hali ya da Johan Cruyff'un yaşlı hali mi görsel olarak kullanılıyor? Hafızalara kazınan en ikonik halleri kapak görsellerini süslüyor. Logodaki görsel yaşlı olacak diye bir kural mı var?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA