Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Klasikler, Turkuvaz Kitap’tan okunur

Turkuvaz Kitap, 'Yine, yeni, yeniden klasikler' sloganıyla Türk ve dünya edebiyatının klasiklerini okurla buluşturmak için atağa kalktı.
Turkuvaz Kitap, Ömer Seyfettin'in 'Asilzadeler'i, Jack London'ın 'Yabanın Çağrısı', Fyodor Dostoyevski'nin 'Beyaz Geceler'i, Virginia Woolf'un 'Kendine Ait Bir Oda'sı gibi birçok ölümsüz klasiği yeniden okurlarla buluşturuyor.
Klasikler; özgün dilinden, en iyi çevirilerle yeniden hayat buluyor.
Turkuvaz Kitap Genel Yayın Yönetmeni Gülenay Börekçi ve ekibinin okura güzel de bir sürprizi var; klasik kitapların en vurucu satırlarını kapağa taşıyan sıra dışı kapak tasarımlarıyla okuyucu ile sağlam bir bağ kurmaya çalışıyorlar. Üstelik bu kitaplar herkes okusun diye uygun fiyatlarla raflardaki yerlerini aldı. Bence bu yeni kapak tasarımları bile klasikleri tekrar okumak ya da küçükleri bu ölümsüz eserlerle tanıştırmak için iyi bir fırsat.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA