Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Acun-Şeyma senaryoları

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı boşandı.
Acun, daha yeni, Cnn Türk'teki '40' programında Şeyma'nın hayatının en önemli parçası olduğunu, onu çok sevdiğini söylüyordu. Ünlü çift, muhtemelen anlaşmalı boşandılar ve her ikisi de hayatlarına kaldığı yerden devam edecekler.
Sosyal medyada ayrılık haberi TT oldu. Ortalıkta bir sürü dedikodu var. Üşenmeyip ayrılığın şemasını çizen, havuz problemlerini andıran senaryolar yazan, dedektifler gibi neden-sonuç ilişkisi kurmaya çalışan, arkeolog gibi Instagram'da kazı yapıp fi tarihinden kalma paylaşımları ortalığı döküp güya ayrılığa gerekçe gösterenler var. Evet, çok konuşulan bir çiftin ayrılması önemli bir magazin haberidir ama Acun ve Şeyma'yı tanımadan senaryo yazanlar gerçekten komik duruma düşüyorlar.
Emin olun Acun ve Şeyma bile ayrılırken onlar kadar konuşmamıştır. Başkalarının özel hayatını bu kadar merak etmek, didiklemek kişiye ne katar ki... Sadece vakit kaybı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA