Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Netflix’teki İngiliz müşteri temsilcisi

Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi 'Hakan: Muhafız' basına tanıtıldı. Hayırlı uğurlu olsun, umarım devamı gelir. Netflix'in Türk izleyici için dizi üretmesi doğru bir politika ama önce call-center'ı yerli yapmalılar! Dün gece Netflix'te bağlantı sorunu yaşadım ve saat 23.34'te call-center'ı aradım. O saatte Türk call-center yokmuş, beni İngiltere'ye bağladılar.
Paul muydu, George muydu adını tam duyamadım, onunla sorunu çözmeye çalıştık, ekrandaki hata kodunu falan söyledim ama çözemedi.
Sen onca yatırımı yap ama gece Türk müşteri temsilcisi çalıştırma, oldu mu şimdi bu? Aslında olmayan birçok şey var. Netflix'in algoritması ve kullanımı kolay ve keyifli. Ancak Netflix Türkiye'nin içeriği, Ortadoğu ülkelerinden bile zayıf. 'Dark', 'Stranger Things', 'La Casa de Papel' gibi birkaç dizinin dışında izlenecek fazla dizi yok. Bir-iki orijinal Netflix filmi izleyeyim dedim, yarıda bıraktım. Yerli içerik ise daha zayıf; genelde defalarca TV'de oynatılmış komedi filmleri var. Dublaj ve çevirilerde de beklediğim kadar özenli değil. Netflix Türkiye bu zayıf içerikle, uzun süredir korsan internet sitelerinde en yeni dizi ve filmleri ücretsiz izlemeye alışmış insanları zor ikna eder.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA