Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kolera neden şikayetçi olmadı?

Rap şarkıcısı Kolera lakaplı Esen Güler, eski eşi rapçi Sagopa Kajmer tarafından şiddete maruz kaldığını sosyal medyada açıkladı. Kolera, Sagopa'nın kendisinin kemiklerini kırdığını ifade ederek, eski eşini savunan takipçilerine de küfür ve hakaretler yağdırdı.
Güler, "Kemiklerimi kırdı. Sokaklarda dizlerimin üzerinde ağladım ve acı çektim. Amacım ne prim kasmak, ne de dikkat çekmek, bu benim savaşım, siz anlamazsınız.
Darbeye dayalı olarak omurlarım, disklerim pert olmuş. Ezik büzük olmuşum. Çıkan fıtıkları saymıyorum bile" dedi.
Kolera'nın sosyal medyada yaptığı açıklamaları dinlerken insan gerçekten üzülüyor ama aynı Kolera "Kıyamadım, savcılığa veremedim, vicdanım el vermedi" demiş.
Kocan da olsa seni kalıcı hasar oluşturacak şekilde darp eden birini savcılığa şikayet etmiyorsan, darp raporu almıyorsan o şiddet devam eder!
Her ne kadar Kolera'nın açıklamaları inandırıcı gibi görünse de dayak yediğini ispat etmek zorunda. Ancak Kolera yaşadıklarını önce hukuk yoluyla ispat etmeli, kocasının hayranları ile sosyal medyada tartışarak değil.
Ayrıca hayranlarını ikna etmek zor ve buna ne gerek var?
Elbette aksi kanıtlanmadıkça kimse suçlu değildir. Her şeye rağmen Sagopa'nın bu suçlamalara yanıt vermesi gerekmektedir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA