Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cici baba Cem Yılmaz

Cem Yılmaz, Defne Samyeli ve kızları Derin ve Deren'le izlemeye gittiği 'Alice' müzikali girişinde bir muhabirin "Bir Kemal eksik" yorumuna sinirlendi.
"Kemal eksik değil, gayet tam. Kemal 6,5 yaşında, saat 21.00, sence nerede olmalı?" diye cevap verdi.
Bazıları muhabirin sorusunu saçma buldu ama bence zekice bir soruydu. Muhabir bilmiyor mu 21.00'de başlayacak bir oyuna, 6,5 yaşında çocuğun getirilmeyeceğini?
Elbette biliyor. Yılmaz da ne maksatla o sorunun yöneltildiğini bildiği için öfkelendi, alınganlık yaptı.
Aslında muhabir şöyle bir imada bulundu: Yılmaz, boşandıktan sonra Defne Samyeli ile en uzun soluklu ilişkisini yaşıyor. Ünlü çift henüz evlenmese de Cem Yılmaz 'cici baba' gibi. Ünlü komedyen, Defne ve kızlarıyla sanki yeni bir yuva kurmuş gibi, hep onlarla beraber... Belki de Deren ve Derin babalarından çok 'cici baba'yı görüyorlar.
Bu mutlu aile tablosunda eksik olan Kemal'di, onu da muhabir sordu işte.

ÖZ BABA DA HAKLI
Dün Talu Ailesi ile ilgili bir haber daha vardı.
Takvim'in haberine göre; sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Deren Talu, babasını kızdırdı. Samyeli'nin eski eşi ünlü mimar Eren Talu, 22 yaşındaki kızı Deren'i Instagram paylaşımları için uyardı. Eren Talu, iki yıl ABD'de okuyup üniversite eğitimini yarıda bırakan kızının okuluna kaldığı yerden devam etmesini istiyormuş. Baba Talu, sinema ve dizi teklifi yağan kızına ünlüler dünyasından uzak durmasını öğütlemiş. Şu sıralar oyunculuk eğitimi alan Deren'in en büyük destekçisi ise annesi. Eminim 'cici baba' da tecrübelerini Deren ile paylaşıyordur.
Derin Talu için de sorun aynı aslında. O daha küçük ama hep magazinin gündeminde, okuldan çok sosyal medyaya yoğunlaşıyor.
Eee anne Samyeli, 'cici baba' da Cem Yılmaz olunca, kızların da aklı şöhrete ve oyunculuğa kayıyor.
Eren Talu da haklı. ABD'de eğitimi yarıda bırakıp anne ve cici baba ile magazin muhabirler arasında köşe kapmaca oynayarak kariyer mi yapılır?
Defne Samyeli de haklı, ABD'de okuyup mimar, mühendis ya da yazılımcı olsan da ünlü olunca daha çok para kazanıyorsun. Deren Talu ne yapsın şimdi? Annesi ve 'cici baba'nın desteğiyle kısa yoldan şöhret olup oyuncu, TV starı mı olsun? Baksanıza şimdiden Instagram fenomeni oldu. Yoksa önce ABD'de okuyup sonra mı popüler olsun? Bence şöhret şimdi var, yarın yok ama meslek her zaman altın bilezik.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA