Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şahan bedelliyi nerede yaptı?

Önceki günkü yazımda sosyal medyada sıkça tartışılan 'Şahan Gökbakar kilo verdi, askere gidecek mi?' sorusuna yanıt aramıştım.
Dün Şahan sosyal medyadan, 'Kilo verdi, askere gidecek mi?' diye dert olmuş bazılarına.
Konuşanlar, yazanlar oluyormuş magazinde vs. Ben devletin getirdiği bedelli askerlikten faydalandım ve 30 bin TL ödeyerek askerliğimi yaptım. Bu da belgesi' diye bir mesaj yazıp aldığı bedelli belgesini paylaştı.
Şahan'ın askere gidip gitmemesi bana niye dert olsun ki! Şahan ünlü bir oyuncu ve kilo problemi dolayısıyla askerliğinin ertelenmesi daha önce çok konuşuldu.
Şimdi 25 kilo verdiyse neden bu durum da tartışılmasın?
Elbette birçok ünlü gibi Şahan da hep pozitif haberlerle anılmak, gişe rekoru kırdığı zaman konuşulmak istiyor. Dünyadaki ünlülerle bizdekilerin arasındaki büyük fark da burada başlıyor.
Polemik olacak bir konuyu yazdın mı hemen 'Dert olmuş bazılarına' diye tepki alabiliyorsunuz.
Bu arada Şahan'ın bedelli askerlikten yararlandığını öğrenmiş olduk.
Kilo problemi yüzünden Şahan askere gitmedi diye biliyorduk.
Daha önce bedelli askerlik yaptığına dair bir haber çıktığını hatırlamıyorum.
Keşke Şahan bedelli askerlikten faydalandığını açıklasaydı, kimse bu konuyu bir daha açmazdı.
Peki Şahan, bedelli askerliği nerede yaptı? Ya da 2013 yılında zaten kilo problemi vardı, bedelli ücretini ödedi ama kısa süreliğine de olsa askerlik yapmadı mı? Şahan, bu sorulara da yanıt verirsen sevinirim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA