Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sahurda Rap İlahi ile coşan teyze

Her yıl olduğu gibi bu Ramazan'da da atv'de yayınlanan Nihat Hatipoğlu programları büyük ilgi görüyor. Hatipoğlu'nun kendine has güzel anlatımının yanı sıra izleyicilerin yönelttiği efsane sorular da programın çok izlenmesini sağlıyor.
"Erkeklerin kadınlar gibi babet çorap giymesi caiz mi?", "Kuaförüm, mesleğim gereği ağda yapıyorum. Orucuma zarar verir mi?", "Botoks yaptırmak orucu bozar mı?", "Komşu kızına yürümek günah mıdır?", "Çağrı filminde Hz. Hamza'yı oynayan Anthony Quinn'in mezarına gidip dua etmemizde sakınca var mı?" gibi birçok enteresan soru yöneltiliyor. Hatipoğlu da konukları sabırla dinleyip birçok soruya ayet ve hadislerle tatmin edici cevaplar veriyor.
Hatipoğlu'na en son sahur programında bir izleyici, "Ben küçüklüğümden beri Türkiye'deki ünlü birini çok seviyorum. 10 yıldır bu programı izliyorum, bu soru daha önce sorulmadı.
Acun Ilıcalı'nın kalbinde beni hissetmesi için ne yapmam gerekiyor?" diye sordu. Hatipoğlu önce bir duraksadı, sonra "Allah Acun'a yardım etsin.
Allah senin de hayırlı işlerle uğraşmanı nasip etsin. Delikanlımız, gencimiz, evladımız gönlünden geçeni söylüyor. Acun'u bir abi gibi seviyor" dedi.
Önceki geceki sahur programına da, Almanya'dan katılan Geeflow Musab isimli rap'çinin söylediği ilahi damgasını vurdu. Rap ilahiye Hatipoğlu dahil herkesin ritim tutması ve bir teyzenin kendine has hareketleriyle eşlik etmesi eğlenceli görüntülere sahne oldu.
Başta Hatipoğlu olmak üzere programda emeği geçen herkesi kutlarım. Çünkü bir sahur programının bu kadar ilgi çekici, keyifli olması İslamiyet'in ne kadar modern ve evrensel bir din olduğunu da gösteriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA