Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kadına kalkan eller kırılsın!

Beşiktaş'ta bir eğlence mekanı olan Meydan Beşiktaş'ın sahibi Şahin Ş.'nin kadın-erkek demeden birkaç çalışanını sırayla dövme görüntülerini izlemeyen kaldı mı? Levent Kırca skeci gibi; Şahin Ş., kendisi geçerken ayağa kalkmadılar diye çalışanlarını tek tek dövmüş. Ama yaşananlar komik değil! Söz konusu olayın Nisan ayında yaşandığını, Şahin Ş.'den en çok dayak yiyen Gaye Akıl, olay görüntülerini sosyal medyada paylaşınca öğrendik.
Nisan ayında gözaltına alınıp bırakılan Şahin Ş. tekrar gözaltına alındı ama ifadesinde "Moralim bozuktu, kendimi kaybettim, yüksek tansiyon hastasıyım.
Yaşananlardan pişmanım" diyerek yine serbest kaldı.

YENİ YASA GEREKİYOR
Meydan Beşiktaş, daha önce de bünyesinde yer alan Dorock XL adlı mekanda bir kadın müşterinin korumalar tarafından dövülmesiyle gündeme gelmişti.
Büyük paralar harcanarak yapılan Meydan Beşiktaş, üst üste iki kadına şiddet vakasıyla adını fena halde kirletti.
Kadına şiddet vakalarında belli bir farkındalık yaratıldı, hakkını savunan kadınlar artık yalnız değiller ama bireysel şiddet vakalarında da yeni yasalara ihtiyaç var. İnsanları döven ve şiddet uygulayanlar, "Moralim bozuktu, tansiyon hastasıyım" diyerek bu kadar kolay serbest kalmamalılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA