Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ezelim paraları hunharca

Acun Ilıcalı, küçük kızı Melisa ile birlikte TV8'de canlı yayına çıktı. Melisa, 'Yansın Geceler' şarkısını seslendirdi. Şarkının bir bölümü şöyle: 'Alayım mı seni gece, düşelim barlara / Ezelim paraları hunharca / İçelim biraları, saçalım liraları / Bi' daha mı gelecez dünyaya?' Bu sözler, akla hemen Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı'nı getirdi. 'Yoksa bu şarkıyı hızlı hayat tarzıyla meşhur Şeyma mı dinletti kızına?' diye yorumlar yapıldı. Ne de olsa Şeyma, Acun'dan aldığı nafaka ve tazminat paralarını hunharca ezmesiyle meşhur!
Neyse ki Acun canlı yayında anında müdahale etti Melisa'ya, hemen şarkıyı unutmasını söyledi. Melisa dünya tatlısı bir çocuk, babasının Acun olması nedeniyle hayata 1-0 önde başladı. Ama sanılanın aksine, anne ve babanın ünlü olması çocukları negatif yönde etkiliyor.
Acun'un normalde yapması gereken, çocuklarını mümkün olduğunca kameralardan uzak tutmak; canlı yayına çıkartmak değil! Normalde Melisa 'Ezelim paraları hunharca' yerine 'Mini mini bir kuş donmuştu / Pencereme konmuştu' diye şarkı söylemeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA