Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Reynmen uslu daha sertleri var!

Reynmen'nin ikinci single çalışması 'Ela'nın Youtube'da 55 milyona yakın izlenmeye ulaşmasından sonra medyada arabesk rap tartışması başladı. Aslında yükselişe geçen 'underground arabeskrap'le ilgili 2014'te yazdığım 'İsyanqar26 ve Serseri Bela' başlıklı yazımda (merak edenler için link: https://www.sabah.com.tr/ yazarlar/gunaydin/sb-mevlut_ tezel/2014/04/25/isyanqar26- ve-serseri-bela) bahsetmiştim.
Beş yıl önce 'Türkiye'de geleceğin müziği 'underground arabesk-rap' olacak' diye de iddialı bir laf etmişim. Haklı çıktım galiba.
Yani bu Reynmen'e özel bir durum değil. Hatta Reynmen'in yaptığı; uslu, popülist bir arabesk rap. İsyanqar26 ve Serseri Bela gibi 'Benim mahallemde deniz yok ama Yunuslar çok gezer buralarda!', 'Nasıl mutlu olabilirim 89 tane dosyayla?' gibi sözlerle, daha sert, damardan arabesk rap yapanlar ve ne yazık ki suçu övenler de var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA