Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TUBA KALÇIK İLE GÜNDEME DAİR TUBA KALÇIK

Nefreti öyle büyük ki gözü hiçbir şey görmüyor

'Bir insanın vicdanı nasıl bu kadar kararmış olabiliyor' diye düşünüyor insan Çolpan Işın Taner'in sosyal medyadaki paylaşımını görünce. Küçücük bir çocuğun istismarını bile bir partiye, ideolojiye bağlayacak kadar kalbi körleşmiş bir kadın bana göre Taner. Yaşam koçluğu yapıyor olması da ayrı bir mevzu tabi. Allah danışanlarına yardım etsin.
Bence acil olarak başka bir koç bulsunlar kendilerine.
İnsanların günlerce sokakta protesto etmesine neden olacak kadar yürekleri dağlayan bu istismar olayını 'yılanın başı küçükken ezilmeli' diyerek o sapığa destek verir gibi yorumlaması sadece vicdansızlıkla açıklanamaz. Akıl ve ruh sağlığı yerinde olan hiç kimse 5 yaşındaki kız çocuğunun başına gelen vahim istismara 'İleride AK Parti'yi destekleyecekse, bugün bunu yaşamış olması daha iyi' ifadeleriyle alkış tutmaz.
Hele hele bunu bir kadının ve muhtemelen de bir annenin böyle yorumlaması insanın tüylerini diken diken ediyor. Bir yandan aileyi, diğer yandan da küçücük çocuğu hedef göstermesi ise içinde boğulduğu nefretin ne kadar derin olduğunu gösteriyor. Nasıl bir öfkesi varsa artık Taner'in; gözü ne 5 yaşındaki kız çocuğunu görüyor, ne de ailesini... Ne diyelim, Allah ıslah etsin...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA