Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TUBA KALÇIK İLE GÜNDEME DAİR TUBA KALÇIK

Hayatımın aşkını buldum

Tuğçe Tayfur iş adamı Muhammet Aydın ile yıldırım nikahı kıyıyor. Eski nişanlısı Burak Kalfa'dan dolayı zor günler geçiren Tayfur, bu sefer aradığı mutluluğu buldu. Evlilik kararından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Tayfur, sözlerine şöyle devam etti:



"Muhammet hayatımın aşkı. Zorlu günlerimde beni hiç yalnız bırakmadı. Bana hep destek oldu. Adam gibi adam. Bana zor günlerimin ardından hediye gibi geldi. Hayatımın aşkını buldum. Benim yanımda olduğu için Muhammet'e yönelik olumsuz algı yaratmaya çalışanlar oldu.




Ama o tüm bu karalama kampanyalarına rağmen benim yanımda durmaya devam etti. Ticaret yapmak için bir araya gelmiştik ama sonrasında ilişkimiz aşka dönüştü. İnşallah bir ömür birlikte ve mutlu oluruz." Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını, tehdit ve şantaja uğradığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA