* Üzüm: Vücudu zararlı madde etkilerine karşı koruyan antioksidantları bol miktarda içerir, kansere karşı koruyucudur ve vitamin mineral oranı yüksektir.
* Karpuz: Yaz için kaybolan sıvıyı yerine koymakta önemlidir, kansere karşı koruyucu özelliği olduğu bilinen A ve E vitaminlerini içeririr.
* Kayısı: Potasyum içeriğiyle elektrolit dengesine yardımcı olur, kalbi korur ve bağırsakların çalışmasını sağlar. Karoten içeriği yüksek, iyi bir antioksidandır.
* Domates: Antioksidan etkisi nedeniyle kansere karşı koruyucudur; su oranının yüksek olması yaz için idealdir.
* Biber: Bol miktarda A ve C vitamini içerir, tüm öğünlerde yenebilir.
* Kiraz: Sıcak havalarda olabilecek ödemi çözmeye yardımcı olur, antioksidan içerir ve damarlar için faydalıdır.