Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Dekoltedeki cömertlik şıklık mı yoksa ilgi çekmek için mi?

2015 MTV Avrupa Müzik Ödülleri Justin Bieber'ın topladığı ödüllerle anılacak. Öyle de anılması lazım çünkü törenin kırmızı halısında arz-ı endam edenlerin bir bölümünü tanımadığımı fark ettim.
Bu olay, bana Amerika kaynaklı popüler kültürün, müziğinden sinemasına bizim için ne kadar dominant olduğunu ispatladı.

RÜKÜŞ KIYAFETLER
Milano'da gerçekleşen törende yoğun olarak Britanya Adası'ndan davetliler göze çarpsa da, kırmızı halı geçidine şöyle bir göz attığımda pek çok kez 'Şu kimdi, çıkaramadım' dedim. Törendeki kıyafetlerin rüküşlüğü ise ayrı bir hikayeydi.
Artık cömert demeye dahi dilimin varmadığı oranda açık dekoltelere sahip kıyafetleri giymenin ilgi çekme temelli olup olmadığı konusunda şüphelerim var. İngiliz şarkıcı Elie Goulding'in hem bacak, hem de göğüs dekoltesine sahip tuvaleti için tasarımcı Alex Perry daha dengeli davranmalı; ikisinden birini seçmeliydi.

BIEBER'IN ZAFERİ
Estetik operasyonları ile gündemde yer alan Hailey Baldwin'in Versace kıyafeti ise yine aynı kaderi paylaşıyor; siyah yeşil kıyafetin sadece göğüs bölgesindeki dekoltenin çok çekici olabileceği kanaatindeyim. Model Amanda Cerny ise hayatımda gördüğüm en iddialı göğüs dekoltesine sahip Michael Costello tuvaleti ile Kelly Brook'u tahtından edeceğe benziyor.
Tüm iddialı tuvaletlere ve bunları taşıyan güzel bedenlere rağmen gecenin kazananının; baştan ayağa kırmızılara bürünmüş, özellikle kırmızı şalvarı ile gelecek senenin erkek modasına göz kırpan dünkü çocuk Justin Bieber olması ise başarının ve azmin her şeyin üstünde olduğunun bir kanıtı olsa gerek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA