Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

'Skandal' modası

İki haftadır izlediğim ve bayıldığım bir diziden bahsetmek istiyorum: 'Skandal'. Genç yaşta annesini bir uçak kazasında kaybettiğini sanan 'Olivia Pope', Amerika başkanı olmasına yardımcı olduğu ünlü politikacı 'Fitzgerald Grant' ile ayrıldıktan sonra kendi şirketini kurar. Politika dünyasında var olan birbirinden farklı ve merak uyandıran skandallar ile başa çıkmaya çalışır. 2012 yılından beri devam eden dizi, güzel oyuncu Kerry Washington'ın canlandırdığı 'Pope'u stil ikonu haline de getirdi.

HEM SADE, HEM DE ÇEKİCİ
Beyaz Saray koridorlarında salınan genç ve güzel bir kadının hem çekici, hem de mesafeli olması gerekiyor. Bu nedenle 'Olivia Pope'un kıyafetleri de dizinin en can alıcı noktalarından birini oluşturuyor. Gri ve kahverengi tonlarının ağırlıkta olduğu pantolon ve etek ceketler tercih edilen 'Olivia Pope', pötikare ve ekoseli ceketler ve desenli gömlekler ile kıyafetlerini hareketlendiriyor. Düz fön ya da topuz tercih ettiği orta boy saçları, nude makyajı ile kahramanımız; hem sade, hem de çekici. Kurtlar sofrasında savaş veren bir kadının maceralarını merak ediyorsanız, 'Skandal'ı kaçırmayın derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA