Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Siz taytınızı sadece sporda mı giyiyorsunuz?

Spor, hayatıma 6 yaşımdayken girdi. Bale bir sanat dalı olsa da beden yükü oldukça ağırdır ve ciddi oranda kondüsyon gerektirir. Aktif bale yaşamımı bıraktıktan sonra ne yalan söyleyeyim, büyük bir boşluğa düştüm. Bedensel aktivitenin verdiği adrenaline çok alışmışım bale yaptığım 16 sene boyunca. Kısaca ben model olduğum için spor yapmıyorum; yaşam stilim bu, spora bağımlıyım diyebiliriz.
İster yürüyün, ister yüzün; spor yaparken yaptığınız spora uygun giyinmek şart. Uygun giyimden bahettiğim, sadece hareketleri kolaylaştırmak ve vücudun rahat hava almasını sağlamak değil; spor yaparken şık görünmekten de bahsediyorum.
Burcu Aydın ve Müge Yegül tarafından açılan Stilefit.com bu doğrultuda bir konsept için yaratılmış bir internet alışveriş sitesi. Amerika'da yoga eğitimi alırken tanışan ikili; sadece sporda değil, sokakta, alışverişte, arkadaşlarla kahve içerken, film izlemeye giderken de giyilebilecek ve her kadının kendini feminen hissedeceği kıyafetleri derledikleri bir site kurarken, öncelikle kendi ihtiyaçlarından ilham almış. Ben de taytla önce pilatesimi yapıp sonra çizmelerimi çekip arkadaşlarımla buluşmaktan ve şıklığımdan emin olmaktan keyif aldığım bir kış geçirdim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA