Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

İtalyan modası görücüye çıktı

Oscar töreni söz konusu olduğunda moda haftaları gölgede kalıyor fakat ben kısa da olsa Milano Moda Haftası'ndaki bir-iki defileden bahsetmeden geçemeyeceğim. Dolce&Gabbana Latin ateşi ile podyumların tozunu attırırken puantiyeli kumaşlardan, çiçek desenlerinden, kısa matador ceketlerinden yine vazgeçmemiş. Moda tarihinde top model olgusunu yaratan Gianni Versace'nin ölümünden sonra işleri başarılı şekilde devam ettiren kız kardeşi Donatella, önümüzdeki sezon için bize deri mini etekler, bomber ceketler, fermuarlar ile hareketlendirilmiş bol pantolonlar öneriyor.

HİPPY RÜZGARI

Fendi'nin renkli çoraplarla giyilen fırfırlı sandaletleri, fırfırlı çantaları, fırfırlı gömlekleri ve fırfırlı uzun eteklerini baştan aşağı giymemekte iyi edeceğimizi düşünüyorum.
Gucci'nin baş tasarımcısı Alessandro Michele'in ise 'inek' kızlardan hoşlandığını düşünmeye başladım. Gözleri ileri miyop olan biri olarak Gucci kadınını kocaman kemik çerçeveli gözlüklerle hayal etmek çok güzel. Gucci'nin yeni koleksiyonunda en dikkatimi çeken şey; ilginç kollar. Kısa ve sivri vatkaların yardımı ile yukarı kaldırılan ya da dirsekte başlayan kollar kıyafetlere alaycı bir hava katmış. Altın işlemeler, gümüş pullar, yırtmaçlar ile gözlerimizi şenlendiren Roberto Cavalli'nin yeni baş tasarımcısı Peter Dundas ise son iki yıldır yaz sezonunu etkileyen hippy rüzgarını, kışın da ardına almayı akıl etmiş ve iyi ki de yapmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA