Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Sahillerin kraliçesi mayolar

Çok sevgili arkadaşım Deniz Marşan, sanırım hepimizin en çok sevdiği mevsim olan yaz sezonu için Direct Message adı altında seksi ve kullanımı rahat mayolar üretti. Mayo ve bikinilerin birincil görevleri rahat yüzmemizi sağlamak olsa da; onların aynı zamanda vücudumuzu iyi gösterdiklerine de yüzde 100 inanmak isteriz. Mayonun, göbeğimizi saklarken aynı zamanda bize en yakışan renkte olmasına ya da sırtımızı çok çekici gösterirken oldukça esnek askılara da sahip olmasına özen gösteririz. Mayonun, sahillerin kraliçesi unvanını bikininin elinden almasıyla sadece gündüzleri yüzerken değil; akşamları da jeanlerin ya da eteklerin üstüne giyebileceğimiz şık askılı üstler de kazanmış olduk.

ÖZEL GÖMLEKLER
Marşan'ın tek mayo modeli Bornfire buna en güzel örnek. Öte yandan aktif spor yapan ve yerinde duramayan kadınlar için tasarladığı sırtı lastikli Upwind, asi ve bohem aksesuvarları ile Hippie, el yapımı işlerle süslü Spirited Away favorilerim arasında. Marşan; bu deniz giysilerini tamamlayacak saç aksesuvarları ve takıların yanı sıra; bir de plajdan festivallere, partilere bizi güvenle taşıyacak özel gömlekler de tasarlamış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA