Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Güçlü Üçlü!

1
EV PARTİLERİ
Hacı ve Hakan Sabancı'nın evlerinde verdikleri 'Hsummerparty' oldukça ses getirdi. İnce düşünülmüş detaylarla konukları sürekli şaşırtan ikilinin partisi çıtayı çok yükseltti. Bana sorarsanız; ev partileri artık İstanbul gece hayatının yeni trendi ve Ramazan'dan sonra da devam edecek.

2
GISELLE BUNDCHEN
1980 ve 90'ların top modelleri ile boy ölçüşebilecek tek modeldi Gisele Bündchen; podyum için yaratılmıştı. Geçtiğimiz aylarda modelliği bıraktığını açıkladı fakat bu, onun ekranları da bırakacağı anlamına gelmedi elbette. Ünlü ex-top model, National Geographics'in Amazon Ormanları'nın korunması amacıyla çektiği yeni belgesede boy göstererek, insanları çevre hakkında daha duyarlı olmaya davet ediyor.

3
LILYANDROSE
Benim de çok sevdiğim mayo markası Lilyandrose'un Bebek'teki showroom'una uğradım; yeni sezon modelleri harika. Denizde bile giymeye kıyamayacağım bu birbirinden şık tasarımlarla plajları fethetmek için gün sayıyorum. Bekle beni Ramazan Bayramı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA