Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAİT GÜRSOY

GPI’da 15 Temmuz anlatıldı

BAU International University Washington D.C. bünyesinde, değerli dostum ve Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel'in girişimleriyle kurulan bağımsız düşünce kuruluşu Global Politika Enstitüsü (GPI), 15 Temmuz darbe girişimini New York'ta masaya yatırdı.
'Türkiye'deki Başarısız Darbe Girişiminin Anatomisi' başlıklı panel, ABD ve uluslararası medya, BM temsilcileri, akademisyenler, politika yapıcıları, büyükelçilikler ve uluslararası sivil toplum kuruluşu liderlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Panelde, Türkiye'de yaşananları objektif bir gözle ABD kamuoyuna, medyasına düşünce kuruluşlarına, üniversitedeki öğretim görevlilerine anlatma fırsatı bulundu.
Bu tür etkinlikleri ülkemizdeki üniversitelerin, düşünce kuruluşlarının yapması gerektiğine inanıyorum. Yücel, Berlin ve Brüksel'de aynı etkinliği gerçekleştirecek. Katkılarından dolayı Enver Yücel'e teşekkür ediyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA