Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HASAN CELAL GÜZEL

PKK nedir? Ne değildir?

Sevgili okuyucular, bu pazar sohbetimiz PKK üzerine olacak. Yüzünüzü buruşturarak 'Gene mi PKK?!...' dediğinizi duyar gibi oluyorum.
Aslında halkımız PKK'yı çok yakından tanıyor. Lâkin, bu konuda öylesine büyük bir psikolojik harekât yürütülüyor ki, bunun tesirinde kalan medyanın yanlış algılarını geniş halk kitlelerine yansıtması, bu konuda kafaları karıştırıyor.

PKK ne değildir?

Efendim, evvelâ içteki ve dıştaki terör propagandasını açığa kavuşturmak için Türkiye'deki terör örgütlerinin ne olmadığını anlatalım. Şöyle ki:
PKK-KCK-BDP ve diğer bağlantılı örgütler, aslâ Kürt halkını temsil edemez. Her türlü terör, şiddet ve baskıya rağmen aldıkları oylar, Türkiye'de yaşayan ve milletimizin değerli bir parçasını teşkil eden Kürt oylarının az bir kısmıdır.
PKK, en fazla Kürtlere zarar vermiş, binlerce Kürt kardeşimizi alçakça katletmiş ve şiddetle korkutarak ezmiştir.
PKK, bağımsızlık savaşı veren bir gerilla ordusu değildir.
Cinayet, vahşet ve terör saldırılarında, milletlerarası hukuk, vicdan ve insanî ölçüler çerçevesinde haklılıklarını gösteren tek bir ölçü yoktur.
PKK, dünyadaki terör örgütlerinden tamamen farklıdır.
Türkiye'de yaşayan Türkler ve Kürtler arasında hiçbir kültürel fark yoktur. Kısmî dil farklılığının meseleleri artık çözümlenmiştir.
Bin yıldır 'tek millet' hâlinde yaşayan ve birbirinden farklı olmayan bu iki unsur, aynı inancın ayrılmaz akrabalarıdır.
PKK'nın terör ve şiddet eylemleri, Kürt kardeşlerimizin taleplerinin karşılanmasını geciktirmiş ve Kürt halkının her bakımdan aleyhine olmuştur.

PKK nedir?
Şimdi de PKK'nın ne olduğunu açıkça, kıvırmadan belirtelim:
PKK, bir 'terör örgütü' ve dünyanın en acımasız 'cinayet şebekesi'dir. Son 28 yıllık dönemde 50 binden fazla kişinin katledilmesine sebep olmuş; bebekleri, çocukları, kadınları ve ihtiyarları dahi görülmemiş işkencelerle alçakça öldürmüştür. Apo, bu cinayet şebekesinin yöneticisi ve en başta gelen fâilidir.
KCK, PKK terör örgütünün çatı yapılanması ve şehir kanadıdır. PKK ile iç içedir; bizzat terör ve şiddet eylemleri düzenlemiş ve cinayetler işlemiştir. BDP, tamamen PKK'nın talimatıyla hareket eden Meclis'teki uzantısıdır.
PKK, aynı zamanda başta
MOSSAD olmak üzere yabancı servislerin 'taşeronluğunu' ve uşaklığını yapan bir taşeron örgüttür.
PKK, Ermeni terör örgütü ASALA'nın yerine kurulmuştur ve teröristlerinin önemli bir kısmı yabancıdır. PKK, Türküyle Kürdüyle Türkiye'nin düşmanıdır.
PKK, terörü araç olarak kullanan uluslararası bir ticarî holdingdir. Kürtler adına yola çıktığını iddia eden ama Kürtleri kullanan bir menfaat şebekesidir.
PKK, dünyanın en büyük mafya örgütüdür. Uyuşturucu, silah ve insan kaçakçılığı yapan; haraç, gasp ve hırsızlık yoluyla rant sağlayan illegal bir şirkettir.
Cirosu milyar dolarlarla ifade edilen bu mafya örgütünün yönetici kadrosu, Kürt halkının sırtından çaldıkları paraların tamamına yakın kısmını kendilerine ayırmakta, dağa kaldırılan fukara çocuklar kuru ekmekle beslenmektedir.
PKK, ateist, materyalist, komünist, Stalinist ve faşizan yöntemlerle çalışan İslâmiyet düşmanı; putperest Zerdüştlüğü din olarak kabul ettirmeye ve Türkiye'yi bölüp parçalamaya çalışan bir örgüttür.

***
Sorarım size, hiç böyle bir mafya örgütü milyarlarından vazgeçer mi?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA