Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HASAN BASRİ YALÇIN

Seçime doğru geleneksel provokasyon eylemleri yine başladı

Son günlerde hep aynı haberlere rastlıyoruz. Toplumun sinir uçlarını kaşıyan eylem ve söylemler. Biri çıkmış Türkçe ezan istiyor. Diğeri çıkmış "Atatürk benim ilahımdır" diyor. Düşünüyorum. Anlamaya çalışıyorum. Bu normal insanların yapacağı iş değil.
Acaba diyorum öfke nöbetlerinin bir sonucu mu? O da değil. İnsan öfkelendiğinde kendine de çevresine de zarar verebilir ancak bunu sistematik biçimde yapmaz. Israrla ve düzenli olarak yapılıyorsa, dikkat etmek lazım. Seçimlere doğru giderken provokasyonların çıkmasını zaten bekliyorduk. Ancak eli çok yüksekten açtılar. Direkt Türkçe ezandan başladılar. Sanırım aceleleri var. Ancak biz öylesine alıştık ki bunlara hem şaşırmıyoruz hem de direnç kazanıyoruz. Hep atlattık yine atlatırız. Ancak plan ne olursa olsun bunca olanın ardından hâlâ bu milletin dinine ve ezanına açıktan düşmanlık etmeleri ve bunları ekranlardan haykırmaları benim için anlaşılabilir bir durum değil.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA