Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Azgın teke

Yıllar önce (1952) Ahmet Emin Yalman'a suikast düzenlemiş; beğenmediği fikre kurşun sıkmış bir adam. Bu defa yaptığı bin beter. 14 yaşındaki bir kıza tecavüz etmiş. Anlaşılıyor ki, kızı annesinden "satın almış!" Ne biçim anaysa? Kızın rızası yerine annenin rızası... Herhalde bu şekilde, "din bezirganı" adam, işi kitabına uydurduğunu sanıyor. Meğer kendinden 47 yaş küçük bir de karısı varmış. İmam nikahlı eşi 25 yaşlarında; tecavüz ettiği ise 14 yaşında. Karısının babasını, "Peygamber efendimiz, Ayşe anamızla 9 yaşındayken evlendi" diye ikna etmiş; böylece aradaki yaş farkını makul göstermiş.
Hüseyin Üzmez gibilere, dindar değil, din istismarcısı denir. Bu olay iyice teşhir edilmeli ki, kimse, bir benzerini yapmaya kalkışmasın. Ama kim bilir, nice genç kızımızın canı bu şekilde yanıyordur; baskıdan, korkudan, başlarına geleni kimseye açamadan, ücra köşelerde ne dramlar yaşanıyordur.
Tacize uğrayan genç kızlarımıza sesleniyorum: Ürkmeyin, utanmayın; hemen polise bildirin veyahut güvendiğiniz bir yakınınıza açılın.
Bir çift sözüm de muhafazakar gazetelere: Hüseyin Üzmez'in ahlaksızlığını, arka sayfalarda ufacık göstermek doğru mu arkadaşlar? Bu adam dindar filan değil ki! Dolayısıyla, "Bizden olanı teşhir etmeyelim" psikolojisine girmeye gerek yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA