Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Medya-siyaset ilişkisi

Yığınakta yapılan hata, daima olumsuz sonuçlar doğurur. Dere yataklarını elbirliğiyle imara açarsanız, sonuçta sel felâketinin 31 canı almasını engelleyemezsiniz. Üstelik, bu işlerin geri dönüşü de çok zor. Yapılaşma öyle bir hal almış ki, o binaları yıkmak kolay değil. Zaten, dere yatağını daraltan kocaman köprüler de mevcut. İstanbul nasıl bir deprem çıkmazındaysa ve ufak tefek düzeltmelerin yanı sıra tatmin edici hiçbir adım atılmadıysa, sel felâketleri karşısında da korumasız bir haldedir.

***

Gelelim medya konusuna... Baştan beri televizyon sahiplerinin devletle iş yapmaması, kamu ihalelerine girmemesi gereğini savunduk. Ama, maalesef, gazeteler, kamudan aldıkları hormonla geliştiler, serpildiler. Maddi beklentilerle, zarar eden müesseseler kurdular. Bu yüzden de, siyasi müdahalelere açık hale geldiler. Durum düzelebilir mi? Hiç sanmıyoruz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA