Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Yeşilçam ödülleri

TÜRSAK Vakfı, Yeşilçam Ödülleri'nin bu sene 3'üncüsünü düzenledi. Kimler katıldı, kimler kazandı, bunları NTV ekranlarından meraklılar izledi; gazetelerde de haberleri çıktı. Ben sadece, Yeşilçam'a verdikleri destekten dolayı Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a, TÜRSAK Vakfı Başkanı Engin Yiğitgil' e ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'e teşekkür etmek istiyorum.
Marifet iltifata tâbidir ve zaten Yeşilçam, iltifat gördükçe, son yıllarda hızla kalitesini arttırmaktadır. Yiğitgil'in söylediği gibi, "Sinema dünyası sadece göz kamaştırıcı hayatların pırıltısından ibaret değil. Öncelikle, bir adanmışlık, sevgi, emek, inanç ve sabır gerektiriyor." Yeşilçam Ödülleri de, bu özel insanlara sahip çıkıldığını gösteren başarılı bir örnek.
Gerek Antalya Film Festivali, gerek Yeşilçam Ödülleri, sinemamızın önünü açarken, halkın da Türk filmlerine ilgisini arttırdı. Mamafih ben, "Nayır, nolamaz" günlerinden beri iyi bir Türk filmi seyircisiyim ve son gelişmeleri gördükçe, gerçekten çok seviniyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA