Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

İki kitap

Houston Üniversitesi öğretim üyesi Helen Rose Ebaugh, Gülen hareketi üzerine önemli bir kitap yazdı. Bu hareketin sosyolojik analizini yapıyor. Kimlerin niçin yardım ettiğini, paylaştıkları inanç dünyasını, birçok ülkede kök salan eğitim kurumlarını anlatıyor. Son derece objektif yazılmış bir eser. Fethullah Gülen'i hâlâ anlamayanlara tavsiye ediyorum. (Gülen Hareketi-Doğan Kitap)

***
Özer Uçuran Çiller, "İnfoteizm" (Tanrı'nın enformasyonu) adını taşıyan bir kitap yazdı. İnanç nedir? Din nedir? Evrenin oluşumu Tanrı tarafından mı, yoksa bilimin kurallarıyla mı belirlendi?
Atomaltı parçacıklar, Kuantum fiziği ve bilimdeki son gelişmeler bize Yaradılış ve Yaratıcı hakkında hangi ipuçlarını veriyor?
Mevlana'nın güzel sözleriyle süslediği bu kitabında Özer Çiller, Allah'ı inkâr edenlere karşı, onun varlığını bilimsel verilerle ispat etmeye çalışıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA