Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

"Yandaş" gazeteci

CHP'nin "yandaş" gazetecileri, Kılıçdaroğlu'na "Başarılı" diyemeseler bile, "CHP başarısız sayılmaz" diye bir söylem geliştirdiler. 2009 mahalli seçimlerinde düşük oy alan AK Parti'yi nasıl değerlendirdiğime baktım. Açıkça "Başarısız" demişim: "AK Parti seçimden kaybederek çıktı. Oyları beklentilerinin altında kaldı. Şimdi, vatandaşın niçin hizmete oy vermediğini anlamaya çalışmak gerekir. Bence seçmen ince ayar yaptı. Erdoğan'ın üslûbunu beğenmedi. Mağdur ve mazlum, karizmatik liderin ülkeyi tek adam egemenliğinde nispeten otoriter bir sisteme sürükleyeceğinden endişe etti. Erdoğan'ın Erdoğan olarak kalmasını, Putin gibi davranmamasını istedi." (31 Mart 2009- Sabah)
CHP'nin başarısızlığına kılıf uydurmaya çalışan gazeteciler, bundan vazgeçsinler ve biraz yapılan yanlışları irdelesinler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA