Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Suat Kılıç ve spor

Tayyip Erdoğan, Suat Kılıç'ı önce grup başkanvekilliğinde denedi ve şimdi de bakan yaptı. Bu meslektaşımızı, ilk günden beri, uzaktan takip ediyorum. Yeni oturduğu koltuğunda da, bu yüzden başarılı olacağını tahmin ediyorum.
Meğer futbol, pek temiz iş değilmiş. Olaylara o kadar mesafeliydim ki, doğrusu farkına varamamıştım. Dikkatle gazeteleri okuyorum. Fenerbahçelileri dinliyorum; infial halindeler. Ben de, "Neden silâhlı suç örgütü?" diye düşünüyorum. Sordum soruşturdum, Olgun Peker ile Aziz Yıldırım'ın ilişkisine dair bir delil yokmuş. Acaba, özel yetkili mahkeme kapsamına almak için mi, soruşturma bu çizgide gelişti? Ayrıca Fenerbahçeliler soruyor: "Biz sadece şike yapıldığı söylenilen maçları kazanmadık ki! Trabzonspor'u da, Galatasaray'ı da, Beşiktaş'ı da yendik. Sivas maçını ise 4-3 kazandık. Şike olsa, neden 3 gol yiyelim? Aziz Yıldırım şike üstadıysa, geçen 2 lig maçının neden Fenerbahçe galibi olamadı?"
Bana mantıki sorular gibi geldi... Ama dönelim gene Suat Kılıç'a... Genç ve dinamik bir bakan. Futbolun üzerinde kara bulutların dolaştığı bir dönemde, birikimiyle, spor dünyasına katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA