Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Yüksel Özden'e kim dur diyecek

Bodrum'da biraz uzun kalınca, yerel halkın da şikâyetlerine kulak veriyorsunuz. Duydum ki, AK Parti'nin Muğla milletvekili Yüksel Özden, bazı devlet memurlarıyla uğraşıyormuş. Yatağan ve Yeniköy Termik Santralleri Genel Müdürü Nuri Şerifoğlu, bölgede çok sevilen ve başarılı bir isim. Özden, onu da Enerji Bakanı Taner Yıldız'a şikâyet etmiş: "Teşkilâtla arası iyi değil" demiş. Merak ettim, Milas'ın AK Parti teşkilâtından birkaç kişiye sordum: "Nuri Şerifoğlu'nu nasıl tanırsınız?" Meğer çok seviliyormuş. Ama diyelim ki, teşkilâtla arası bozuk. Bu kişi devlet memuru değil mi?
AK Parti Muğla milletvekili Yüksel Özden, Muğla müftüsünü, Tarım Müdürü'nü de sürdürmüş.
Muğla Vali yardımcısı Mestan Yayman'ı da görevden aldırmaya çalışıyormuş. Yayman, 2011'de, Muğla AK Parti milletvekili aday adayı; temayül yoklamasında birinci geldi ama, aday listesine giremedi.
Dediler ki, karşısında herkes el pençe divan dursun istiyor, "Benim memurum, istediğim yere atarım" havasında. Tabii ben anlatılanların yalancısıyım. Ama, bu bilgiyi bana verenler, Milas'ın önde gelen, saygı duyulan kişileriydi. Bu yüzden, keşke Başbakan Erdoğan halka sorsa; ufak bir anket yaptırsa. Milletvekili Yüksel Özden'e desteği bir ölçse. Bir de, ayağını kaydırmak istediği Nuri Şerifoğlu'nu halkın karşısında tartsa.
Bana göre milletvekilleri, çeşitli devlet kurumlarının yöneticisi ya da mensubu memurlarla uğraşacaklarına, halkın dertlerine eğilseler daha doğru yapmış olurlar. Ben sadece, buradaki sıkıntıyı Ankara'daki yetkililere iletiyorum; gerisi onların bileceği iş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA