Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Özden'den açıklama

AK Parti Muğla milletvekili Yüksel Özden beni aradı. Muğla iline bağlı olarak çalışan bazı memurların görevden alınması için gayret sarf ettiğini yazmış, Özden'in Yatağan ve Yeniköy Termik Santral Genel Müdürü Nuri Şerifoğlu'nun da ayağını kaydırmaya çalıştığını belirtmiştim. Ayrıca, bu yazımdan sonra, gazeteye tehditvari telefonlar geldiğinden de söz etmiştim. Yüksel Özden, akademik kimliği olan bir kişi. "Tehditlerle benim işim olamaz" diye konuştu. "TBMM'de de kimseye ağır bir söz sarf etmiş değilim. Bütün kürsü konuşmalarımı inceleyebilirsiniz" diye devam etti. Memur atamalarına neden karıştığı hususunda ise şunları söyledi: "Muğla milletvekili olarak, kurumların ahenkli çalışmasını ve başarılı olmasını önemsiyorum. Çünkü, bir sorun doğduğunda fatura, özellikle iktidar milletvekili olduğumuzdan bize çıkıyor."
Sonuçta işi tatlıya bağladık. Zaten ben bir gazeteciyim ve sütunumda iktidara yönelik şikâyetlere de, ona cevaplara da objektif bir şekilde yer veririm.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA