Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Kitaplar

Mehmet Altan, "Küresel Vicdan" isimli kitabına büyük emek sarf etti. Çağın ve geleceğin sorunlarına ilgi duyan okurlar için bu kitabı tavsiye ederim. Yeni çağda, yeni bir vicdana sahip olmamız gerektiğini söyleyen Altan, "küresel vicdan" sözüyle edebiyatımıza yeni bir kavram kazandırmış oluyor.
* Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, yazdıkça yazıyor, sürekli kitap yayınlıyor. Hem mesleğinde, hem de yazarlıkta usta Küçükusta. Sağlık piyasasında dönen dolapları anlatıyor son kitabında: "Kalbime Koy Başını Doktor" (Hayykitap)
İlâçları mal, hastaları tüketici gibi gören, para kazandırmayan ucuz ilâcı piyasadan kaldıran gaddar ilâç firmaları. Küçükusta, bu gidişe dur demek istiyor. Şefkatli, insan gibi doktorlar arıyor.
Hayattaki hedefleriniz nedir? Mutlu ve başarılı olmak için neler yapıyorsunuz? Sürdürülebilir bir huzur için nasıl bir yaşam inşa etmelisiniz? Özer Uçuran Çiller, "Mutlu, Huzurlu, Başarılı Olabilme Sanatı"nda bu sorulara cevap veriyor. (Doğan Kitap)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA