Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Bayrak

29 Ekim tartışması grup toplantılarında da devam etti. Kılıçdaroğlu, "Herkes bayrağına sahip çıkıyor... Sen yasak getiriyorsun" dedi. Erdoğan'a da "Esad" ismini taktı. Ne Ulus, Tahrir meydanı olabilir, ne de Başbakan Esad'la aynı kefeye konulabilir. Türkiye Suriye'den de, Mısır'dan da çok farklı konumda. Üstelik, bayrağımız tehdit altında değil ki, sahip çıkıyorsunuz! Başbakan, CHP liderine güzel bir lâf etti: "Ulus'ta Türk bayrağı ile dolaşmak kolay. Hakkâri'de niye tek bir bayrak bile yoktu?" diye sordu. Kılıçdaroğlu, CHP'nin Hakkâri mitinginde bayrağın olmamasının sorumluluğunu AK Parti'ye yükledi.
Peki gerçek ne? AK Parti'nin Güneydoğu'daki bütün mitinglerinde Türk bayrağı dalgalanırken, neden CHP'ninkinde yoktu? Çünkü CHP, alan dolsun diye BDP'lilerle anlaşmış, bu yüzden bayraksız bir miting düzenlemişti. İşte Erdoğan bunun hesabını soruyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA