Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Sansür

TRT İstanbul Radyosu'nda Adnan Öksüz'ün hazırlayıp sunduğu "Dört dörtlük portre" isimli program apar topar yayından kaldırıldı. O programa katılan gazeteci Mehmet Baransu, "28 Şubat 13 yıl sonra yargılanıyorsa, bugünün hırsızları da yargılanacaktır. Hırsız bürokratlar, hırsız işadamları... Türkiye'de bu derin yapılar yargılanacak. Türkiye şu an arka odalarda ihale dağıtılarak soyuluyor..." demişti. Ve program yayından kalktı.
Bir yanımız kış... Bir yanımız bahar açıyor. Bakıyorsunuz, ifade özgürlüğünün sınırını genişletecek 4. Yargı paketi geliyor. Adalet Bakanı Sadullah Ergin, "Kimse hakikatin tekeline sahip değildir. Devletin amacı, 'iyi, makul ve makbul' vatandaşlar üretmek değil, vatandaşlarının kendi 'iyi, makul ve makbul' anlayışlarını geliştirebilecekleri bir sosyal, siyasal ortamı oluşturmakla sınırlıdır" diye konuşuyor.
Keşke uygulama da, söyleme uysa. Keşke bir yanımız bahar açarken, bir yanımız kışı yaşamasa.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA