Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Mahalle

Star gazetesinden Mustafa Karaalioğlu, Yılmaz Özdil'e gönderilen hakaretamiz mesajlardan söz ederken, mahalle baskısını hatırlatıyor. Diyor ki: "Özdil gibi cumhuriyet mitinglerinden beri Kemalist- laik- ulusalcı kitlelerin idolleştirdiği bir isim bile bir cümleyle ötekileştirilip, hedefe konuluyorsa, mesele sandığımızdan da büyük demektir. Laik, Kemalist, ulusalcı kesimdeki bu büyük probleme duyarsız kalamayız."
Faydalı bir hassasiyet. Ama mahalle baskısı sadece o kesimden gelmiyor. Benim gibi yıllar yılı başörtüsü yasağına ya da İmam Hatiplere yapılan haksızlığa karşı çıkmış birine dahi, sırf "28 Şubat'ın sivil kanadının üzerine gitmek ülkemize zarar verir. Dünyaya bunu anlatamayız" dediğim veya "Gezi'de bir uluslararası tuzak olmadığını" vurguladığım için, söylenmedik hakaret kalmadı. Demek istiyorum ki, Karaalioğlu, biraz da kendi mahallesine çekidüzen versin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA