Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Marilyn Monroe sergisi ve Nina Öger

Vakko Beyoğlu Sanat Galerisi'nde 'Bir Efsanenin Yaşamı Marilyn' adıyla sergi düzenlendiği gün verilen kokteylde Cem Hakko'yla sohbet ediyoruz. Serginin Londra Country Hall ve Valencia Atranazas'tan sonra Vakko Beyoğlu'na gelmesinden dolayı çok mutlu. Biraz ilerimizde duran Nina Öger'i işaret ederek, 'Onun katkılarıyla bu sergiyi İstanbul'a getirdik' diyor. Nina Öger, ünlü turizmci ve 4 aydır da Avrupa Parlamentosu'nda parlamenter olan Vural Öger'in kızı. Türkiye'nin tanıtımı ve İstanbul'un bir marka haline getirilmesi için her fırsatı kullanmaya çalışan genç turizmci Öger'den öğreniyorum ki, yaklaşık 500 parçadan oluşan Marilyn Monroe sergisinin Vakko'da yer darlığından dolayı 100 kadar parçası sergileniyor.

Erkekleri bekliyoruz

Hazır Cem Hakko'yu bulmuşken, satışların durumu hakkında da kısa bir bilgi alıyorum. "Krizin etkileri azaldı azalmasına da hala erkekler alışverişe dönmedi!" Peki ya kadınlar? "Onlar eskisi gibi alışverişlerine devam ediyor. Ama erkekler henüz mağazalara girmedi. Erkeklerin girmesi önemli, çünkü biz erkekler kadınlar gibi değiliz. Zaten seçeneğimiz çok değil. O yüzden bir pantolon beğenince seri bütün renklerini alıyoruz. Yani özetle iyi satış oluyor."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA