Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Allah Fatma Şahin'e kolaylık versin!

Hakikaten işi zor Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in. Dün "Ben şimdi gerçek Türk oldum" diyen gözü mor bir Alman kadının içler acısı halini görünce gazete ve internet sitelerinde, şu anda göreve gelmiş hiçbir bakanının işinin Fatma Şahin'inin ki kadar zor olmadığını düşündüm.
Dünyaya rezil oluyoruz her gün. Kadına yapılan şiddetin ardı arkası kesilmiyor bu ülkede. En son Hakan Erdoğan adlı bir Türk'le evlenip Türkiye'ye yerleşen 49 yaşındaki Andre Groch isimli Alman kadın'ın ard arda yediği dayaklarla dünyası kararmış.
Nedendir bilmiyorum son iki aydır erkekler tarafından dövülen ve öldürülen kadınların sayısı tırmanıyor. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, bu yılın ilk 6 ayında 130 kadının erkekler tarafından öldürüldüğünü, 22 kadının da yaralandığını açıklamıştı. Düşünün ki üstü örtülen, şikayetçi olmayan pek çok mağdur kadın bu rakamlara yansımadı bile.
Önceki gün Fatma Şahin, kadına yönelik şiddeti bitirmek için uzaklaştırma cezası verilmiş erkeklere uyarıcı bir elektronik takip sistemi üzerinde çalıştıklarını söylemiş ama "Herkese kelepçe takacak halimiz yok" demiş gazeteci Serpil Çevikcan'a. Haklı tabii ama sanıyorum oraya doğru gidiyoruz bu ülkede.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA