Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Kent, Çeşme'de patlayan lastiği için İtalya'dan kimi aradı?

Coca-Cola Başkanı Muhtar Kent ile ilgili dinlediğim en müthiş anekdotu sizinle paylaşmazsam rahat edemem!
Anadolu Efes Başkanı Alejandro Jimenez, Kurumsal İlişkiler ve Regülasyon Grup Direktörü Saltuk Ertop ve Kurumsal İletişim Direktörü Mustafa Levent İlgün ile yemek yerken söz Muhtar Kent ve Jimenez'in tanışıklığına geldi. O sırada İlgün ve Ertop, 14 yıl öncesine gitti ve şu ilginç anekdotu bizimle paylaştı.
14 yıl kadar önce. Yani Muhtar Kent'in yurtdışında Coca-Cola'daki görevinden ayrılıp Anadolu Grubu'na geçtiği, Türkiye'ye döndüğü yıllar. Bir gün Çeşme'de otomobiliyle giderken, Kent'in lastiği patlıyor ve tahmin edin yardım için kimi arıyor? Tahmin edeceğinizi pek sanmıyorum. Ben söyleyeyim. Kent, İtalya'yı arıyor ve Pirelli Başkanı Marco Tronchetti Provara'dan yardım istiyor. Provara anında Türkiye Pirelli ile temasa geçiyor ve Kent'e yardım jet hızıyla gidiyor. Bu olay bir efsane gibi Pirelli'de uzun yıllar konuşuluyor. Müthiş bir çevresi, karizması, iş yeteneği olan Muhtar Kent'in patlayan lastiği için İtalya'yı araması doğrusu bana çok ilginç geldi ama Kent'i yakından tanıdığım için de hiç şaşırmadım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA