Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Bodrum'u 12 ay gözde yapacak projeler

Turizm destinasyonları arasında öne çıkmaya başlayan Bodrum'da duyduğum projeler, büyük yatırımcıların iştahının giderek arttığını gösteriyor.
Mesela Bodrum'a kongre merkezi ve fuar alanı için 25 işadamının bir araya gelmesi önemli bir gelişme. TURSAB'ın ve Kültür Bakanlığı'nın da bu projenin en önemli tarafları arasında yer aldığı söyleniyor.
Bodrum 12 ay turizm destinasyonu olacaksa, bunun büyük toplantıların yapılabildiği 5 yıldızlı otellerden ve yaz kış demeden yapılan tarifeli uçak seferlerinden geçtiğini hepimizin biliyoruz. Yıllardır Bodrum'un 12 ay bir turizm destinasyonu olması konusu konuşulur ama bir arpa boyu da yol alınmaz. Fakat en son yeni yapılan son derece iyi donanımlı Bodrum Hava Limanı açıldığında benim umudum artmıştı.
Şimdi duyduğum yeni projeler Bodrum'un dünya turizm gelirinden önemli pay almaya aday olduğunun sinyali gibi.
Bir diğer projede golf, spor ve müziği bir araya getiren Doğuş Grubu ile Astaş Grubu'nun Bodrum Havaalanı yakınlarında geçen yıl başlayan Vitapark projesi. 3 yıl sonra bitirilmesi planlanan proje 1000 dönümlük bir arazinin üzerinde yapılıyor. Umuyorum Bodrum önemli bir turizm merkezi haline gelip de binlerce kongre misafirini konuk edebilecek tesislere kavuşurken, dokusuyla uyumlu mimari projeler de öne çıkar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA