Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RASİM OZAN KÜTAHYALI

SABAH'ın haklı olduğu ispatlandı

SABAH'ın Gülen- CHP- Doğan ittifakı noktasındaki üçlü cephe manşetlerinin ne kadar haklı olduğu dün ispatlanmıştır. Gözü olan herkes için manzara ortadadır. Bugün detaylarını haberlerimizde okuyacağınız ses kaydı Aydın Doğan'ın Fethullah Gülen'e biatının açık resmidir.
Bu biat üçlüsünün siyasi ayağında da CHP ve özellikle de Sarıgül vardır. CHPGülen-
Doğan ittifakı çıplak halde ortadadır.

***

SABAH'ın manşetlerini uydurulmuş teoriler sananlar dün gerçekleri dinleyince SABAH'ın Türk medyasının transatlantiği olduğunu bir kez daha anlamışlardır. Niye paralel örgütün medyadaki bir numaralı hedefinin SABAH olduğu da, gören gözler tarafından dün anlaşılmıştır.
SABAH bu kirli ittifakın tam kalbine hançer saplayan en büyük ve en güçlü gazetedir.
O yüzden paralel örgüt 18 Aralık günü SABAH'a el koymak istedi ama avuçlarını yaladılar. Bu biat resmini çok önceden manşet yapan biziz.
SABAH haber yapıyorsa ve manşet atıyorsa muhakkak temeli sağlamdır. Artık herkes bunu anladı.
***

Ben de 5 Şubat'tan beri SABAH'ta Aydın Doğan'ın paralel örgüt tarafından nasıl kafeslendiğini yazıyorum.
Hürriyet gazetesinin bu kafeslenme yüzünden bir paralel örgüt bülteni haline geldiğini yazıyorum. Arşivime girip son 10 yazımı yeniden dikkatle okuyun lütfen.
Aydın Doğan'ın çok açık biçimde paralel örgütten yana tavır aldığını ve bunun Türkiye Cumhuriyeti devleti ile savaş anlamına geldiğini
ısrarla yazdım. Dünkü ses kayıtlarından sonra BUNLARI BOŞUNA YAZMADIĞIM sanırım anlaşılmıştır. 18 Şubat itibariyle Aydın Doğan için yeni bir süreç başlamıştır. 18 Şubat 2014 Doğan Holding için bir milattır.
***
Herkes görüyor ki "Hiç kimse önünde eğilmem. Biat etmem" diyen Aydın Doğan Fethullah Gülen'e biat mesajı gönderiyor.
Fakat bu biatın sebebi acaba Doğan'ın "Hocaefendi gerçek demokratlığı temsil ediyor" gibi palavraları mıdır?
Elbette değil...
***

O ses kaydında iki yer var ki bu meseleyi iyi bilmeyen birinin anlaması mümkün değil. Ama ben çok iyi anlıyorum. Aydın Doğan'ın özellikle Gülen'in ilgilenmesinden çok mutluluk duyacağı İKİ HUSUS olayını da ağustos ayında nasıl görüşmeler yapıldığını da Türk medyasında en iyi bilen benim.
***

Zaten o yüzden Aydın Doğan tetikçi kölesiyle sürekli bana belaltı saldırtıyor.
O yüzden Hürriyet bir ay içinde dört defa bana küfreden yazıları birinci sayfadan anons ediyor. O yüzden Fethullah Gülen'in talimatıyla yayınlandığı dünkü ses kayıtlarıyla ispatlanan Karanlık Kurul kepazeliğinde her hafta "Bilmemnereli" kod adıyla bana yalanlarla küfrediliyor.
O yüzden her hafta Gülen'in onayından geçtiği dün ispatlanan iğrenç senaryolarla o Şefkattepe kepazeliğinde her hafta tehdit ediliyorum. Ve işte o yüzden bu paralel örgüt tam da 17 Aralık günü sahte kasetimi çıkartıp her yere yaymak için azami çaba sarf etti.
***
Bütün bunlar bana sökmedi ve sökmeyecek.
Tüm bu tehditleriniz Yeni Türkiye'nin sesi SABAH'a hiç sökmez.
SABAH tüm gerçekleri yazacak
.
Bu kirli ittifakla ilgili kararı verecek olan ise bu toprakların halkıdır. Şu sözümü bir yere not edin: 18 Şubat bir dönüm noktasıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA