Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RASİM OZAN KÜTAHYALI

Milletin tokadı böyle ağır olur!

Türkiye'de Büyükşehir yasasının çıkmasından sonra 1984'ten itibaren gerçek anlamda genel seçimler yapılmaya başlandı. 1984'ten beri alınan en büyük yerel seçim oyunu AK Parti aldı. AK Parti bu seçim, yerel seçimler bazında rekor kırdı. 2004'te yüzde 42 almıştı, ondan önce de ANAP 1984'te yüzde 41 almıştı. Bu seçim sürecindeki inanılmaz saldırılara, hemen her gün onlarca tape patlatılmasına rağmen millet, siyaseti kasetlerle dizayn etmek isteyenlere inat Recep Tayyip Erdoğan'a çok büyük bir destek verdi. Bu seçim sonuçlarının temel mesajı budur.
Türkiye Cumhuriyeti halkı, hem Pensilvanya'ya hem de Pensilvanya ile hareket eden bütün vesayetçilere çok ağır bir tokat indirmiştir. Bu milletin bu şantaj çetesine böyle cevap vereceğini uzun süredir söylüyorduk. Fakat ahlaksızca yöntemlerle siyaseti dizayn edeceğini ve Türkiye'yi ele geçireceğini sananlar kendilerini kandırmaya devam ettiler. Millet, onları gördükleri rüyadan sert bir biçimde uyandırırdı. Uyanması gerekenler arasında Pensilvanya'nın yanında Aydın Doğan ve Turgay Ciner de vardır. Millet, Aydın Doğan ve Turgay Ciner'e de anlamaları gereken çok net bir mesaj vermiştir. Türkiye Cumhuriyeti halkı, Türkiye Cumhuriyeti devletinin yanında olduğunu ve bu hain paralel örgüte karşı milletle devletin bir bütün olduğunu göstermiştir. Eğer 17 Aralık operasyonu olmasaydı belki AK Parti bu kadar yüksek oy almayacaktı. Millet 17 Aralıkçılar'ın inadına Türkiye'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durdu. CHP ve MHP de Pensilvanya ile işbirliğine giderek herhangi bir siyasi sonuç alamayacağını umarım artık anlamıştır.
Bu önümüzdeki dönemde Türkiye, bir Alevi açılımı, bir laik açılımı yaparak milli birliğimizi daha da güçlendirecektir. Toplumsal kutuplaşmanın azaltılması için elimizden geleni yapmalıyız. Fakat devlet içinden vesayetçiler de temizlenmek zorundadır. Bu konuda tüm Türk medyası vebal altındadır. Milletin mesajını almayan medya grupları da geçmişte Uzanlar'ın yaşadığı akıbeti yaşayacaklardır. Bu böyle biline.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA