Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RASİM OZAN KÜTAHYALI

Ahmet Sever'in hayret verici kitabı

Ahmet Sever'in zaman ayarlı operasyonel kitabı birkaç gündür tartışılıyor. 8 Haziran'da bu sütunda köpek balıklarıyla ve farelerle mücadele zamanı diye boşuna yazmamışım.

***

Bu Gemi sayesinde adam yerine konup mevki makam sahibi olanlar ilk fırtınada gemiyi terk eden fareler haline gelebilir diye uyarmıştım. İşte fareler şimdi yavaş yavaş dökülüyor.
***

İşte şimdi bu Gemi'ye saldıran köpekbalıklarıyla olduğu kadar farelerle de mücadele zamanıdır. Peki Ahmet Sever'in kötü niyetli operasyonel kitabından AK Parti ne sonuçlar çıkartabilir?
***

AK Parti Türk siyasi tarihinde Kurt Kanunu'nu aşabilen tek parti olarak tarihe geçmişti. Daha önceki sağ partiler kalleşlik hukuku ile kendi kendilerini yok ettiler. AK Parti kalleşlik hukukunu aşıp soylu bir kardeşlik hukuku geliştirebildiği için tüm dış saldırılara karşı sapasağlam durabildi.
***

Birkaç gün önce de yazdığım gibi AK Parti içinde her zaman çok ciddi tartışmalar ve ayrılıklar yaşandı ama pusuya yatma adam satma ve arkadan vurma gibi kalleşlikler yaşanmadı ya da az yaşandı.
***

Kalleş olan tipler tarihin çöplüğüne gömüldüler. Eğer şimdi birileri bu işi kardeşlikten çıkarıp kalleşlik hukukuna geri döndürmeye kalkacaksa yani Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'na tuzak kurmaya kalkışacaksa bilsinler ki o şahıslar da tarihin çöplüğünü boylamak üzeredir.
***

İmkân ve yeteneğinin üstünde hırs ve ihtiras sahibi olanlara tavsiyem hemen bir siyasi parti kurmalarıdır. Bakalım millet nezdinde karşılıkları neymiş? Çünkü Erdoğan ve Davutoğlu'na rağmen AK Parti'yi ele geçiremezler. AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'dur ve Erdoğan da Davutoğlu'nun yanındadır.
***

Eğer Eski Türkiye güçleriyle ittifak ederek böyle bir operasyona girişirlerse büyük hüsran yaşarlar. Objektif olarak analiz etmek gerekirse böyle yaparlarsa millet önünde rezil olurlar.
***

Yukarıda yazdığım ihtimallere inanmak istemiyorum öte yandan Ahmet Sever'in zaman ayarlı kitabı kötüye işarettir. Fakat bahsi geçen operasyonel kitabın içindeki yalanlar ve fanteziler gerçekten şok edici. Bir devlet büyüğünün söylediği gibi insan bazen gerçekten hayret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA