Türkiye'nin en iyi haber sitesi

OKAN MÜDERRİSOĞLU

Hükümetten beklenen sözler

* Gelir artırıcı önlemler kapsamında sigaradan alınan Özel Tüketim Vergisi yeniden düzenlenecek.

* Akaryakıt ürünleri ve doğalgaza gerek dünya ham petrol fiyatları gerekse kur farkından kaynaklanan zorunlu ayarlamalar bekletilmeden yansıtılacak.

* Emekli aylıklarına yapılacak zamlar, sonbaharda devreye girecek sosyal güvenlik reformu ile uyumlu olacak. Kaynağı planlanmayan maaş zammı yapılmayacak.

* Vergi ve sigorta primlerinde pilot indirim uygulaması her iki alanda yapısal dönüşüm programı başlatıldıktan sonra devreye girecek.

* Özel gelir olarak adlandırılan fon ve benzeri kaynaklar doğrudan bütçe geliri sayılacak. Her kuruluşa yılbaşında ihtiyacına göre ödenek verilecek.

Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA