Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

İki dilekçe...

Biliyorsunuz bu köşede zaman zaman kamudaki mağduriyetlere ışık tutuyorum. Bugünkü "İstiklal Mücadelesi" kazanıldığında el atılabileceğini gördüğüm iki dilekçeyi özetleyeyim. Diyorlar ki:
1- Muhasebe ve Milli Emlak Denetmenleri olarak uğradığımız kayıpların telafisi için çabalıyoruz. Önceki görüşmelerimizde bize haksızlık yapıldığını kabul eden yöneticilerin sayısı azınlıkta iken şimdi hepsi bir hakkın teslim edilmesi gereğini kabul ediyor. Ama adım atılmıyor. Oysa son torba yasa ile İl Eğitim Denetmenleri (ilköğretim müfettişleri) Maarif Müfettişi kadrosuna atandı. Bir tek Maliye'deki Muhasebe ve Milli Emlak Denetmenleri'nin hak kaybı giderilmedi.
2- Tekel özelleştirilirken 4C kadrosunda devletimizin özelleşmeyen kurumlarına geçmek için dilekçe verdik. Ancak, norm kadro adı altında özel sektörde bırakıldık. Fabrikayı satın alan grup birkaç yıl çalıştırdıktan sonra bizi işten çıkardı. Devletimiz bu durumdakileri de 4C'ye alsın!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA