Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Kemal Bey, doğrusunu yaptı!

Yanlış olan, darbe girişimine karşı milli duruşu, CHP'deki alışılmış Erdoğan karşıtlığı üzerinden okumaktı. Yani... Sn Kılıçdaroğlu'nun üç gün önceki demecine yansıyan şekli ile "Erdoğan, kaybettiği itibarını! muhalefet üzerinden kazanmaya çalışıyor" türü, absürt ve hatalı yaklaşımdı.
Doğru olan ise CHP'nin, lideri ve temsilcileri ile Yenikapı'daki "Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne" katılması idi. Türkiye siyaseti bu noktada, Başbakan Binali Yıldırım'ın çabasını, MHP lideri Bahçeli'nin omurgalı duruşunu not ederken, CHP'nin "Ülkenin bekası için kitlesel buluşmaya hayır" demesi beklenemezdi. Hele hele FETÖ damgalı "kaset operasyonları, 17-25 Aralık darbe denemesi ve MİT TIR'ları komplosunun, CHP'yi enstrüman haline getiren yönleri" gün gibi ortada iken...
CHP yönetiminin sağduyulu kararı, düne dair büyük yüzleşmeyi şimdilik askıya aldıracak kadar değerli. İnşallah, bu büyük dayanışma tablosu ülkemizin geleceği için daim olur!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA