Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

'Gerekirse Kandil'e bile gidebiliriz'

Uluslararası İş Forumu'nda asıl önemli konuşma, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Akyıl'dan geldi. "Henüz tarihi belirlemedik. Ekimde Doğu ve Güneydoğu illerindeki tüm oda başkanlarıyla bir araya gelip sohbet edeceğiz. Bu görüşmeden çıkan sonucu AK Parti, CHP, MHP ve BDP'nin liderleriyle paylaşacağız. Genel başkanları ziyaret edip, çağrıda bulunacağız. Akan kanın durması için, bölgemiz için, ülkemiz için el ele verelim. Ekonomik sorunları çözeriz biz. İşadamları olarak çözüme katkısı olacaksa, gerekirse Kandil'e bile gidebiliriz!.."
TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, "Uludere'de ne olduğunu anlamak, Afyon'daki patlamanın arka planını öğrenmek, sorumlularını bilmek ister vatandaş. Susmak da istemez. Ne darbe dönemlerindeki gibi atanmışların, ne de kendi oyuyla seçilenlerin onu susturmasını hiç istemez..." dedi dün.
Teröre karşı sivil toplumun ortak akıl yolculuğuna odaklanalım artık.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA