Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okur haklı

Murat Keser: "Çivi ve Düğmeden Elbise Yapıyor (06.02.2014) haberinde serginin bana ait olduğunu yazmışsınız. Teşekkür ederim haber için ama ben sadece tasarımları ve makyajları yaptım. Fotoğraflar, fotoğraf sanatçısı Eren Yiğit tarafından çekildi. Emeğine haksızlık etmek istemem. Düzeltme yaparsanız sevinirim."

Timur Koçyiğit: "23.01.2014 tarihli Babasına Benziyor başlıklı Günaydın haberinde "Goldie Hawn ve Kurt Russell'ın oğulları Wyatt, babasına gittikçe daha çok benziyor. Geçtiğimiz günlerde bir ödül töreni için bir araya gelen aile üyeleri, bol bol gazetecilere poz verdi" yazmışsınız. Ama sözünü ettiğiniz 'aile' fotoğrafındaki kişi Kurt Russell değil Don Johnson."

Belma Oliver: "Sabah gazetesinin Finans sayfasında fiyatı yayımlanan bakırın, İngilizce adı 'cooper' değil 'copper' olmalıdır. Sayfa editörünün dikkatini çekmenizi rica ederim."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA