Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

- Bülent Pakman: "Bilim Adamları Bu İnsanları İnceliyor haberiniz bana ait. Blog sayfamdan olduğu gibi alıp foto galeri yapmışsınız.
Lütfen ilk sayfaya alıntının linkini koyun."
- Hasan Aydın: "Yüksek Sadakat'in 'Aşk' Toprağı (12.12.2014) haberinde sözü edilen klipte rol alan modelin adı Esra Özkan değil Esra Oskay'dır."
- Ali Aktoğu:
"Andre Gide'nin Yazısı Yeşil Cami'de (15.12.2014) haberi için teşekkür ederiz ama çeviride bir yanlışlık var. 'İnce ayarlı kemer yerine 'parça aralıkları tam kıvamında ayarlı kemer' olması gerekiyor.
- Orhan Murat: "Bugünkü gazetenizde (Davutoğlu'nu Görünce Gözyaşlarını Tutamadı, 23.12.2014) Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Türk çarşısında karşılaştığı Recep Murat isimli vatandaşa ve çekilmiş fotoğrafa yer vermeniz beni şahsen çok duygulandırdı. Kendisi babam olur ve Nisan 1924 doğumludur. Ancak gazetenizde 70 yaşında yazıyor."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA